BiebPanel Nieuws

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom BiebPanel, onderzoekskalenders, resultaten, infographics en rapportages. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Voor meer informatie over BiebPanel of direct aanmelden, neemt u contact op met onderzoek@probiblio.nl. Schrijf u vandaag nog in en doe al mee met het volgende onderzoek!

 

BiebPanel Update

 

Als lid van BiebPanel ontvangt u deze nieuwsbrief maandelijks.

 

BiebPanel onderzoek: Toekomst van de Bibliotheek

woensdag 15 maart 2017

Het derde onderzoek van 2016 ging over de toekomst van de Bibliotheek: wat moet de Bibliotheek in de toekomst bieden, welke bibliotheekconcepten spreken aan en op welke manier zouden leden zelf actief willen zijn in de Bibliotheek? Dit onderzoek werd uitgevoerd onder 14.675 BiebPanel-leden in september en oktober 2016.

Kerstgroet BiebPanel-team

woensdag 14 december 2016

We wensen u gezellige kerstdagen en een gezond en mooi 2017!

Resultaten BiebPanel onderzoek Collectie en informatiefunctie

woensdag 2 november 2016

Wat vinden leden van de collectie van hun Bibliotheek? En hoe zien zij de informatiefunctie van de Bibliotheek in deze tijd? Dat zijn de onderwerpen van het laatste BiebPanelonderzoek, waaraan 15.132 leden van 91 basisbibliotheken hebben deelgenomen. Bekijk nu de resultaten.

 

BiebPanel meet tevredenheid over Bibliotheek

woensdag 6 juli 2016

In het eerste BiebPanel-onderzoek van 2016 werd onder panelleden de tevredenheid over de Bibliotheek gemeten. Verschillende aspecten van de dienstverlening kwamen aan de orde en daarnaast werden het gebruik van het e-bookportal en het succes van de Boekenweek in de Bibliotheek gepeild.

Resultaten vierde BiebPanel onderzoek 2015: Activiteiten en Samenwerkingspartners

maandag 25 april 2016

In maart is de rapportage van het vierde BiebPanel onderzoek opgeleverd. Twee onderwerpen stonden in dit onderzoek centraal: activiteiten die de Bibliotheek organiseert en samenwerking van de Bibliotheek met andere partijen. Van de resultaten is, naast het totaalrapport, een overzichtelijke infographic gemaakt.

Onderzoekskalender 2016 is bekend

maandag 1 februari 2016

In 2016 staan er weer vier BiebPanel onderzoeken op stapel. Hoe de globale planning eruit ziet kunt u hier bekijken.

 

Resultaten onderzoek Communicatie

donderdag 28 januari 2016

Een onderzoek naar behoefte en tevredenheid over communicatie. Hoe wordt de informatievoorziening van de Bibliotheek beoordeeld en hoe kan deze verder worden geoptimaliseerd? Deze vraag stond centraal in het derde BiebPanel onderzoek van 2015 waarvan de rapporten medio december naar de bibliotheken zijn verstuurd.